Gjestetoalettet

Oj.. det er vist en stund siden ja la til noe på siden min :/ , men bedre seint en aldri.

Vi hadde et grønt og utrivelig gjeste-do etter min mening. Å pusse opp et baderom eller kjøkken er jo noe av det dyreste en kan pusse opp i et hus. Gjeste toalettet hjemme hos oss var jo fult brukbart og ingen det var ingen skader noen plass, så her måtte jeg vel klare og ordne noe på egenhånd 🙂

Jeg var litt skeptisk til det å male på fliser. Jeg så for meg at malingen kom til og skrelle av, men etter en del googling og en tur på malebutikken bestemte jeg meg for at maling på fliser måtte prøves. Det kunne jo uansett ikke bli verre.. eller..

Jeg handlet heftgrunn, maling, kost og rulle,  og den handy mannen jeg er gift med <3 fjernet do og vask slik at det var bare for meg og begynne maleprosessen 🙂

Legger med framgangs måte, kan jo hende det er flere enn meg som også er eller har vert skeptisk til maling på fliser.

oppgradering av gjeste-doen for under 1000.kr

VIKTIG!

Steg 1. VASK FLISENE GODT MED SALMIAKK.                                                                                        (få vekk smuss og fett. Da er det ganske mye større sjanse for at malingen henger.)

Steg 2. VASK VEKK SÅPERESTER.

Steg 3. GRUNNING. BEGYNN OG MALE MED EN GOD HEFTGRUNN SOM ER EGNET FOR FLISER.                                                                                                                                                 (Tørketiden e viktikg så les godt på bruksanvisning.)

Steg 3. NÅ ER DET KLART FOR Å MALE -HOVEDFARGEN.                                                                   Jeg valgte helblank akrylmaling fra flugger som tåler en vask nå og da. (Fagen heter Galleri hvit) Her er også tørketiden ekstremt viktig. Jeg malte 2 strøk.

Steg 4. LA TØRKE så er veggene ferdige. VIPS så er gjeste-doen et som et helt nytt rom.

nå er det ca 8.mnd siden jeg malte gjestedoen å malingen henger som støpt.. ingen skraper eller avskalling 🙂

img_5216img_5315

Jeg malte også baderoms møblene i samme slengen,  pusset dem ned, grunnet dem og brukte malingrester som jeg hadde stående. Slik ble resultatet :

img_7157 img_7158

fullsizerender

SUpER FORnØYd 🙂 #gjestedoen #gjestetoalettet #malingpåfliser #gjørdetselv #nyttgjestetoalettforunder1000kr #veggmaling #tilepainting #gjestedoinspo #førogetter #mitthjem #diy

Publisert i bad, Blogg, DIY, Gjør det selv prosjekter Merket med: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Liseglise på Pinterest

fullsizerender

fullsizerend…

5 år ago liseglise
fullsizerender
Read More
5 år agofullsizerend…
diy- Sidebord | Liseglise.no

diy- Sidebor…

5 år ago liseglise
diy- Sidebord | Liseglise.no
Read More
5 år agodiy- Sidebor…
diy- Sidebord | Liseglise.no

diy- Sidebor…

5 år ago liseglise
diy- Sidebord | Liseglise.no
Read More
5 år agodiy- Sidebor…
DIY ØL-KASSER | Liseglise.no

DIY ØL-KASSE…

5 år ago liseglise
DIY ØL-KASSER | Liseglise.no
Read More
5 år agoDIY ØL-KASSE…
juleoppsats11

juleoppsats1…

6 år ago liseglise
juleoppsats11
Read More
6 år agojuleoppsats1…
Liseglises 5 siste prosjekter

Veldig hyggelig om du vil følge og like meg på sosiale medier

Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.liseglise.no/index.php/2016/09/20/gjestetoalettet/">
SHARE
Pinterest
Pinterest
Instagram

Siste kommentarer