Gammel til ny «telefon» kommode

Jeg var så heldig og få arve denne gamle «telefon» kommoden av ei venninne av min mor. Den var jo ikke helt min stil i farge, men det er akkurat det jeg har jobbet litt med. Jeg pusset kommoden så godt jeg kunne på alle flater og i alle kroker. Det er jammen godt og ha en pussemaskin når slikt arbeid skal utføres 😉 . Tusen takk til forenings-jentene da jeg fikk pussemaskinen i gave til min 30 års dag 🙂 .

Etter all pussinga vasket jeg kommoden slik at maling kunne påføres. Jeg malte den med to strøk i hvit. Esj… hvitt passet ikke helt inn i stua vår, så da malte jeg den med en nydelig lys grå farge med navnet sement (5841 Sement). JADA.. denne fargen er jeg kjempefornøyd med :). Når dette hadde fått tørke pusset jeg forsiktig alle kanter på kommoden med et fint pussepapir, da ble kantene svakt hvite og fikk en litt mer brukt men nytt look  🙂  Liker kommoden kjempe godt, og den skal få ha sin plass i stua i mange år fremover..  Takk for at jeg fikk kommoden 🙂

kommode5kommode6

kommode3kommode2kommode4

kommode7kommode

#gjørdetselv #gammeltnytt #oppussing #diykommode #telefonkommode #kommode #interiør #diymakeover #hjemmehosmeg #maling #møbler #tilstua #møbeltrend #shabbychic #fransklandstil

Publisert i Blogg, DIY, Gjør det selv prosjekter Merket med: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Liseglise på Pinterest

fullsizerender

fullsizerend…

5 år ago liseglise
fullsizerender
Read More
5 år agofullsizerend…
diy- Sidebord | Liseglise.no

diy- Sidebor…

5 år ago liseglise
diy- Sidebord | Liseglise.no
Read More
5 år agodiy- Sidebor…
diy- Sidebord | Liseglise.no

diy- Sidebor…

5 år ago liseglise
diy- Sidebord | Liseglise.no
Read More
5 år agodiy- Sidebor…
DIY ØL-KASSER | Liseglise.no

DIY ØL-KASSE…

5 år ago liseglise
DIY ØL-KASSER | Liseglise.no
Read More
5 år agoDIY ØL-KASSE…
juleoppsats11

juleoppsats1…

6 år ago liseglise
juleoppsats11
Read More
6 år agojuleoppsats1…
Liseglises 5 siste prosjekter

Veldig hyggelig om du vil følge og like meg på sosiale medier

Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.liseglise.no/index.php/2015/10/30/gammel-til-ny-telefon-kommode/">
SHARE
Pinterest
Pinterest
Instagram

Siste kommentarer