Interiør stigen min- diy

diy-stige

Siden jeg har skrevet om stigen jeg har laget til og ha ute, ville jeg også bare skrive litt om den jeg har laget til og ha inne 🙂  Den har jeg laget på nesten samme måte bare at jeg har festet den sammen med garn og blondebond 🙂 jeg synes det er litt av sjarmen at den er skjev å det skal vises at denne er hjemmelaget 🙂 pinnene er også hentet inn fra naturen, blitt pusset og malt med green room 40%glans (hvit). Har pyntet stigen med lys-baller jeg en gang fikk til jul av min flotte søster 😉 Stigen vises godt igjen i stuen min, og jeg får den hjemme koselige feelingen 😉 Lovit..

 diy-stige5 diy-stige3 diy-stige1

#interiørstige #gjørdetsev #hjemmelaget #kreativ #diystige #hjemmekoselig #lysballer #lyslenke #hjerte #franaturen #minstil #stige #pynt

Publisert i Blogg, DIY, Gjør det selv prosjekter, Hjemme koselig, Ukategorisert Merket med: , , ,
2 comments on “Interiør stigen min- diy
  1. Nina Pettersen sier:

    Må sei eg e mektigt imponerte! Kjempefine ting du lage😉Sko hatt litt av den kreativiteten din😊
    Kjekt å se at du har laget din egen blogg også;) Stå på Lise! Du e bare goe💛

    • liseglise sier:

      Takk Nina 🙂 så kjekt og få så positiv melding på veggen her:) den kreativiteten har eg sett i deg maaange ganger, du mangle nok bare litt tid til å få utført det du har lyst og gjør 🙂 savn på du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Liseglise på Pinterest

fullsizerender

fullsizerend…

5 år ago liseglise
fullsizerender
Read More
5 år agofullsizerend…
diy- Sidebord | Liseglise.no

diy- Sidebor…

5 år ago liseglise
diy- Sidebord | Liseglise.no
Read More
5 år agodiy- Sidebor…
diy- Sidebord | Liseglise.no

diy- Sidebor…

5 år ago liseglise
diy- Sidebord | Liseglise.no
Read More
5 år agodiy- Sidebor…
DIY ØL-KASSER | Liseglise.no

DIY ØL-KASSE…

5 år ago liseglise
DIY ØL-KASSER | Liseglise.no
Read More
5 år agoDIY ØL-KASSE…
juleoppsats11

juleoppsats1…

6 år ago liseglise
juleoppsats11
Read More
6 år agojuleoppsats1…
Liseglises 5 siste prosjekter

Veldig hyggelig om du vil følge og like meg på sosiale medier

Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.liseglise.no/index.php/2015/09/18/interior-stigen-min-diy/">
SHARE
Pinterest
Pinterest
Instagram

Siste kommentarer